PROFILRYTTARE

Emmalouise Wendin Löwgren

Mitt namn är Emmalouise Wendin Löwgren, jag är bosatt norr om Uppsala omringad av våra fantastiska hästar.

Jag har haft turen att förvärva väldigt fina hästar som nu står i stallet. Matheo är en av dessa fantastiska individer som jag får jobba med varje dag, han ägs av vår familj och är i dagsläget i träning inför kommande större uppgifter där Grand Prix är målet. Jag har också äran att få fortsätta utveckla fantastiska Attention Please som spås ha en alldeles lysande framtid för sig.

Att skapa trygga och starka hästar är något jag brinner för. Mitt mål är att lägga grund och utbilda unga hästar upp till Grand Prix! Jag är så glad över att @mustangsaddlery vill vara med i vår satsning. Följ gärna vår resa tillsammans på @emmalouisedressage.


Lovisa Adamsson

Jag heter Lovisa Adamsson och är 15 år. I hela mitt liv har jag alltid tyckt om hästar då jag är uppväxt på en gård med hästar. När jag var 7 år fick jag min första dressyr ponny som jag tävlade nationell ponnydressyr på.

Sedan 2015 har jag haft en ponny som heter Adrenalin, henne har jag startat tre stycken SM och ett NM. Vi tog SM-brons 2017 och lag NM-guld2017 vi tävlade även küren på Elmia Scandinavian Horse Show 2017. 2017 fick vi också förfrågan om att tävla i Falsterbo, men vi tackade nej p.g.a att det blev för många tävlingar på kort tid.

2018 hade vi ett flertal vinster och placeringar i de nationella klasserna. 2018 tog vi oss till A-final på SM och slutade till sist på en 6:e placering totalt.

Vårat mål för 2019 är att ta en medalj på SM och att bli uttagna till NM.

Louise Lindenheim

Louise Lindenheim - Info kommer inom kort.

Kristina Alderheim

Paradressyr blev min, Kristina Alderheims, gren efter en olycka 2009.

Tillsammans med min häst Banjo har det nu blivit med medaljer på SM och internationella starter. Tanken är att lillasyster Stella ska ta över på sikt.

Tävlingsryttare eller ej behövs ett gott team kring ett ekipage. Och i det teamet har förstås en ändamålsenlig sadel en viktig roll. Jag är väldigt tacksam för att jag hittat till Mustang Saddlery som visar sådan respekt och ödmjukhet inför både mig och min häst. I början - och oskadad - av min karriär trodde jag att sadeln bara behövde passa hästen, men nu vet vi bättre. Kul att jobba vidare med utveckling och få boka tid för justering/uppdatering då och då.Maya Andersson Gouveia

Jag heter Maya Andersson Gouveia och jag är profilryttare hos Mustang Saddlery sedan 2022. Tillsammans med min häst Shes My Master rider jag fälttävlan på internationell nivå sedan några år tillbaka. ”Madde” är ett sto född 2008 som vi importerade från Irland för fem år sedan. Jag har tidigare tagit SM-brons och NM-guld i lag som young rider ekipage. Som senior har jag hunnit med flera mästerskap, däribland två lag-EM. Jag har varit en trogen kund hos Mustang Saddlery sedan inköpet av min första ponny för 12 år sedan. Deras utbud och kompetens inom sadlar har gjort att det varit ett självklart val att komma tillbaka sedan dess och jag rekommenderar dem till alla jag möter.