RIDSKOLOR

Starka och friska hästar ger en väl fungerande verksamhet.

Vi hjälper idag många ridskolor runt om i landet.

Det är så roligt att fler och fler verksamheter väljer att se över sina sadlar och utrustning.

När vi kommer ut till verksamheterna hjälper vi till med allt. Vi stoppar om de sadlar som behövs DIREKT PÅ PLATS. Vi flyttar runt sadlarna så det blir så bra som möjligt med det som finns att tillhandahålla. Vi har även lastbilen med oss full av bra billiga passande ridskolesadlar så det alltid finns ett val att köpa till om det behövs. Vi kan även reparera sadlarna, antingen direkt på plats om det är en enklare lagning eller så kan vi ta med oss sadeln tillbaka till vår verkstad och laga dem där. 

Ibland räcker det också långt med att bara köpa en ny sadelgjord eller en padd och det har vi också självklart med oss så det finns att prova/köpa direkt.

Vi försöker att alltid prioritera att ha ett bra lager hemma av begagnade eller nya billiga och prisvärda passande ridskolesadlar. 

Många ridskolor som vi har hjälpt under en längre tid ser en otrolig förbättring i hästarnas välmående och rygghälsa!

När vi åker ut till en verksamhet tar vi 1000kr i en grundavgift och sedan 1250kr/timmen per sadelutprovare plus milersättning på 55kr/mil. 

Vill du boka en tid med oss är det bästa att maila till: mustangsaddlery@gmail.com eller ringa oss på 070-3120501, har vi inte tid att svara är det bästa att skicka ett sms så ringer vi upp så snart vi kan!